~Target Lock~

haluu haluu haluu.. TORA datang lagi dengan permainan mari menampar pipi rakan2.. adehhlaaa.. pejadah la yang aku merepek nih.. abaikan karutan aku td.. siyes aku xde bahan nk post kt dalam blog ni haa.. ingat nk apdet smalam sbb semalam mcm2 bnd aku wat.. gi kenduri kawin, pastu melepak, pastu karok 2jam lbh.. hahhaa.. tp malas nk mengulas dgn lebih lanjut sebab xde gamba ntuk aku post kt sini.. gmb kt kamera org len kn.. tgk laa kalo2 ader sekelumit perasaan rajin dihati dan sanubari aku ni ntuk letak gmb2 tuh.. ok? hehe

bosan2 ni aku belek2 laa gmb lame2 kt hardisk aku.. pastu terpandang satu gmb yg menggelikan ati aku.. gmb ni diambil pada tahun 2006..bertempat di pantai teluk cempedak kuantan.. tempat spesifiknye di pintu masuk toilet awam diorg.. hehe..

inilah papan tanda kontroversi itu..
sila tgk kenyataan nmbo 3 itu.. huahuahua

paling menarik ialah kenyataan nmbo 3 tuh..

"pancut tepat2, jangan salah target"

so kawan2 semua, wajarkah sign ini diletakkan di toilet pompuan? jawapanya mestilah tak kan.. kenapa? haa lu pikir laa sendiriii.. hehehe.. sungguh x appropriate sign tersebut.. lagi satu asal x translate dlm english ek.. kan ke teluk cempedos tuu kawasan peranginan gak.. so kalo translate bunyiknye lebih kurg gini laa..

"fire in the hole, lock your target"

muahahhahaa.. sangat militan bunyiknyer..sape laa yang mempunyai idea yang brilliant ni kn..sungguh marvelous.. kahkahkah..

alang2 tu aku letak laa gmb2 yang best kt telok cempedak untuk tatapan kamu, kamu dan kamu disana.. hikhik..

cantek kan permandangan alam semulajadi kt sini..
(padahal dah muak dah dok kt TC tu.. miahaha)


nampak x tuu..
seseorang sdg minum air coke McD.. ahhahaha..


pasir yang memutih.. awan yang membiru..

lepak dengan berbekalkan sebungkus kuaci..
(TC @ nite)

membuat pose ala-ala BSB..
as long as u lap me bebeh..










p/s: kerinduan dizaman universiti..
dimana tiada kerumitan dalam hidup..
life is so cruel, face it.
*sigh*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 comments:

MR 47 said...

yg statement no 3 tu klo translate btol BI baku bnyinye ak rse:

spout precisely, don't hit the wrong target

hahahha..

azahlicious said...

adehhh...ade gk signage yg sengal kt lam M'sia nih...

ChesterChaz said...

MR47: haha.. macam2 translation leh wat.. tp yg penting sume klaka..haha

azah: ader je..muahahha..

Dak Wan said...

Giler meroyan nya signboard. Klu buat iklan konfem wimax bungkus ah... Hahaha

ChesterChaz said...

Dak Wan: haha tawu xper.. adehlaa.. sape laa yg telebih kreatip ni kan.. haha

★Dakjaat™ ☆ said...

KAHKAHKAHKAH! PANCUT CEPAT! JANGAN SALAH TARGET! KAHKAHKAH!


itu yang sebenarnya .. wakakakakaka!

ChesterChaz said...

dakjaat: errkk tu da lain macam da bunyiknyer.. kahkahkah

MOHD RADZI said...

aabgg! dlu study kt UMP ke?

Post a Comment