~Merry Xmas n Have a Happy New Year~


cute snowman (boy)
(credit to megasorous @ deviantart)


aku menaip entry ini sambil menyaksikan salji yang putih turun dari langit menutupi halaman rumah ku.. sejukk giler wehh.. tgk budak2 kt luar dok main salji.. wat snowman.. rasa macam nk join jer.. ahhh sudah laa.. aku nak wat coffee panas nih.. sejuk gile melayan salji nih.. brrrrr...

POOFFF! !

chiss.. aku mimpi rupenye.. musim krismas ni laa nk mimpi main salji laa ape laa kn.. adehh.. berada di kajang yang terchenta ni jangan harap laa salji nk turun.. kalo turun salji kt malaysia ni bleh laa kita tutup laptop ni dan pergilaa ke masjid2 yang berhampiran.. xlama la tu maksudnyer.. bawak2 la bertobat yer.. adehhhhh..


spirit of christmas
(credit to abakum @ deviantart)


Tahun ni krismas aku disambut dengan sederhana ajer(penah dsambut dgn meriah ker? haha) tiada pokok krismas, tiada stokin krismas dan tiada ayam panggang yang besarrrr punyaa (sila sebut seperti intonasi iklan maggi yer..hehe) aku xde kawan ke yang sambut krismas ek.. mcm xpenah pon pg open house umah diorg.. hmm.. apa makanan yang wajib ada ek time krismas.. ayam panggang besar punye tuh bukan time thanksgiving ke? ke krismas xde makanan rasmi seperti ketupat, lemang kuih batang buruk dan macam2 lagilaa.. ke aku yang xtau.. hahha..

so kepada sesape yang jumpa santa claus tolong bgtau die aku nak 3 bende ni.. ni pon da cukup laa ni.. tolong yer sesape.. hahaha..

1. Dell Adamo XPS
canggih wooo...
(i really need a new lappy..*sigh*)

dell adamo xps

2. Blackberry Storm
bukan keperluan tapi its nice to have one.. kan kan

http://momentumoffailure.files.wordpress.com/2009/04/blackberry-storm_msp1.jpg

3. Honda Civic Type R

*sigh* biler nak dapat pakai ntah..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/57/2007_Honda_Civic_TypeR_01.JPG/800px-2007_Honda_Civic_TypeR_01.JPG

thats all for my wishes.. hahhaa.. bukan nye mahal sgt kn.. santa klos kn byk duit.. hee..
MERRY CHRISTMAS EVERYONE.. HO! HO! HO!









p/s: smalam nak tangkap sant klos..
tp xde plak nmpk die terbang2 kt langit..
santa klos xdtg malaysia kot..
hehehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

shafinas rinoa said...

kamal!intan dah ada the second present tu~
storm2 9550 lg...weeee~

ChesterChaz said...

alaaaa.. xmo laa kawan intann..huuuuu

blogresipi.com said...

Teringin BB dengan Honda Civic tu. Tak tahulah bila boleh pakai. sigh...

ChesterChaz said...

kan kan.. bile la nk pakai.. huwaaa...

Post a Comment