~Ninja Assassins : 4/5 rating~

fuuuhhh.. baru selesai menonton Ninja Assassins nih.. kol 1145 movie tuh.. adeh.. terpaksa tahankan mata sebab nk tgk rain yg sexyh tuu (waa.. statement gayish xingat punye..haha) asalnya nk tengok cite MY-SPY.. macam best jer.. ader harun salim bachik (teringat iter papadom time die interview tuh.. lawak tahap unta btol..haha). tp oleh kerana citer ninja assassins pon agak menggiurkan (eeeyyuuuwwwwww...) kitorang pon pilih nk tgk citer ninja ni jer la.. haiiyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

ninja-assassin-raizo-rain-official-poster.jpg

clear for men baru..
"nama saya rain"


citer ni mengisahkan Naruto dan Sakura ingin menyelamatkan Sasuke dari cengkaman Orochimaru.. Kage Bunshin No Jutsu.. pingg pinggg..halamak.. apsal lain macam jer review aku tulih ni ek. hmmm.. ahh sudahhh.. ni da masuk citer ninja naruto (atau narutahh dalam bahasa melayu kuno).. haha.. berangan nk tgk naruto live action nye citer.. sape berani wat ek.. yusf haslam ker? afdlin shauki ke.. xpun A. Razak Mohaideen.. hahahha.. tp kalo macam citer dragonball tu alangkah kecewanya diriku.. huwaaaa..

http://xspblog.com/wp-content/uploads/2009/07/naruto-live-universal-studios.jpg
amacam.. ader berani A. Razak Mohaideen wt citer nih..
ekekeke..

ape aku nak citer tadi ek... macam dah lari topik jer nih.. ahaha.. ok2 camni.. citer ninja assassins ni mengisah kan satu puak ("clan" dalam bahase sanskritnye) ninja ni yang mngambil upah ntuk mencabut nyawa (bkn mencabut lalang yg terbiar yer) mangsa mereka.. Raizo (rain yg belakon watak nih.. sbb aku rijek nk belakon pada saat2 akhir) pembelot dari clan ni nk memusnahkn lan ni sbb diorg da bunuh awek die.. so adegan2 darah behamburan adalah tidak apat dielakkan..


watak raizo yang sempat aku lakonkan sebelum terpaksa
menarik diri atas sebab2 yang xdpt dielakkan..


kepada kamu. kamu.. dan kamu yang ragu2 utuk tengok citer ni.. silalah wat kepuusan ntuk tgk bersama mereka yg tersayang.. pasti berbaloi2.. (awek korg kompem laa tgk si rain yg seiras2 aku ni.. haha)








p/s: korg tau x ade 2 citer ninja ni pada tarikh dkat2..
satu tajuk ninja (sahaja)..
satu lagi ninja assassins..
jangan tersalah bei lak yer..
selamat menonton..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

rAtu saLju™ said...

x tgok lagi cte assassin tu,tapi teringn...lalala~

azahlicious said...

pic yg last tu,, cm xsesuai la..
rain kuwus je..hehe

ChesterChaz said...

ratusalji: da tgk lom? silalah tgk ekk.. besh2.. hehe..

azah: ehh yg last tu la rain.. tggal die xbkk bju jer.. kalo x nmpk laa 6pack tuu.. hihihi

Post a Comment