~Empty Decorations Challenge~

lompat punye lompat (bloghopping) aku tersampai ke blog empty decoration nih.. dan baca post yang menrek nih haaa..

>>klik disini untuk maklumat lanjut<<

so malas nk eleborate pnjang2 aku nk tulis da jawapannya nih.. *letup2 jari* *gosok2 mata* dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRRAHIM aku mulakan jawapannyer.. ehh lupe lak.. kene tulis bende ni dulu.. hak hak..

Name: Ahmad Kamal
Email: ahmad.kamal85@yahoo.com

gila adalah perbuatan yang menggila lagi manggilakan walaupun anda tidak menyedari kegilaan anda itu adalah satu yang gila, anda tetap gila kerana gagal manafsirkan kegilaan anda itu yang sesungguhnya penuh dengan perangai gila-gila anda yang mnjadikan orang lain gila dan orang gila semakin gila sehingga sanggup menjadikan majalah komik gila-gila itu satu hiburan yang menggilakan hati anda yang ketika ini sedang dirundung perasaan gilakan seseorang yang tidak menggilakan anda segila-gilanya walaupun orang gila boleh menjadi lebih gila dengan perangai anda yang gila-gila itu seumpama peribahasa melayu "gila babi" atau "gila bayang" atau lagu geli mat yang mempunyai lirik "gila.. gila.. gila"

sekian...
perkataan pilihan ialah "gila"
jumlah perkataan 29.. (adeh lagi satu lagi nk jadik 30.. aku pon da mcm nk gila dh.. muahahaha)



keadaan aku yang da separuh gila dek mnyahut cabaran nih..adehh
(credit to Em-j-akahana @ deviantart)






p/s: semoga karya aku ni jd yg terhebat..
susah woo nk wt karya gila nih..
korang gila x bacer nih..
gilaaaaaaaaaaaaaaaaa..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

6 comments:

Decorater [MisS N] said...

tahniah kerana berani mayahut cabaran deco..:)

izinkan daku ubat ayat gila...gila..gila kepada gila,gila,gila...coz mahu satu TITIk sahaja...

tahniah sekali lagi....

ChesterChaz said...

silakan mengubah nyer.. ke nk aku yg ubah nih.. hahaha..

menang x nih??
:P

Decorater [MisS N] said...

aik...mase bny ag..stakat nih anda la peserta yg paling bny mengulang-ngulang perkataan..

takpe2..perubahan kecil je...dah diedit pon..:)

thanks bro

kenwooi said...

the guy looks scary.. white eyes.. =P

kenwooi.com

★Dakjaat™ ☆ said...

contest dan contest... hahaha! aku tak join ... penat .. hanya mampu memandang.. :P

ChesterChaz said...

kenwooi: yup scary aite? but im not that scary :P

dakjaat: elok laa ko x masuk wehh.. kalo x xde harapan laa aku nk menang.. hikhik

Post a Comment