~toP CeLeBriTy SeaRcH in 2008~

aku merayau2 dalam google..
terjumpa pasal nih..
top 10 celebrity search in 2008..
ni kat malaysia je ek..
hehe
inilaa die list tuh..
maklumat ni telah dikumpulkan oleh team Google Zetgeist..
enjooyyy..

Top 10 celebrities

  1. anwar ibrahim
  2. barack obama
  3. lim kit siang

  4. chua soi lek
  5. mahathir mohamad

  6. miley cyrus


  7. lee chong wei

  8. tony pua

  9. hannah montana

  10. siti nurhaliza

adakah anda termasuk golongan yg search mereka ini..
aku tau AK mst search yg nmbo 10 tu kn.. hehe..
tp sape tony pua tu..
xtau lak die leh jd top search..
hehehe..

p/s:aku slalu search nora danish..
xjd top rupenye..
hahaha..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

6 comments:

n a r d indie winkie said...

terkejut paklah takde dlm list. haha.. neway ada pape ke nak search slalu pasal nora danish. by the way, she's cute.:-)

ChesterChaz said...

nard:aik tekejut ke paklah xde.. aku x tkejut pon.. hehe..

ehh aku ngn nora danish kn mmg ade ape2..shhhhhh.. jgn kecoh2.. nnt abg nas terjah aku lak.. ahahaha

Monkey D Luffy said...

lisa surihani mana?

Jazlin Ernida said...

haha ko sorang je search nora danish wehhh :P

bila la nama aku nak ada dalam top 10 celebrity ni wahaha (perasan kan)

ChesterChaz said...

luffy: ehh.. ade ke org search lisa surihani? peminat nmpknye ni.. hehe..

alin: ehh.. nede aku jer yg search nora danish.. uhuhuu..

laa name ko maybe yg kesebelas kot alin... :P

ak_0143 said...

ELLO!!!
tiba2 nama aku naek lak!
aku tak yah search dah, berita pasal dia on my fingertip
tanya je la apa2 pon
berapa helai misai datuk k?
berapa taik lalat siti??
hahahaa

Post a Comment