~DiKaLa maTaKu KuYu2~

arini aku sangat penat..
dan ngantuk gilerr..
kejer mmg xyah cakap la kn..
mane ade keje yang x pnat..
cube korg bgtau aku keje yg x pnat..
hehe..

aku gi shah alam arini..
antar kakak ipar dan kazen ipar (leh lak gitu..hehe)
antar kt terminal bas shah alam..
(xmcm terminal pon..mcm tempat sume bas2 dilonggokkn jer..)
bas diorg kol 830..
sementara tgu tuh.. gi minum2 dulu arr..

pastu antar awek aku balik umah die kt shah alam..
seksyen baper ntah tp dkat ngn stadium..
aku mmg ade masalah nk ingt seksyen2 kt shah alam nih..
seb bek laa aku x jadik loyer..
lagi banyak seksyen2 nk kene hapal..
adehhh..

balik2 aku kelaparan..
bukak kacang pis dalam tin tuh..
abis aku mentekedarah sesorg..
mak aku ade la mkn 2 3 kucing belari..
ehh..
2 3 sudu..
yg lain aku tibai sorg.. dasyat x aku..
haha..

dan sekarang aku dgn mata yg kuyu2 puyu ni dok menaip ape yg dlm otak aku..
dan otak aku memberi isyarat shut down system nih..
bye..
its now save to turn of your computer..
zzzz...

Ini la mata kuyu puyu.. hee


p/s:time nk shutdown ni sakit perut plak..
tpakse membuang hajat di hati dulu..
cpattttt..
hehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 comments:

Monkey D Luffy said...

tidur ler... esok sambung lagi

Jazlin Ernida said...

ooo itu ke mata kuyu kau hahaha.

aku pun selalu macam tu. dekat dekat nak tidur mesti rasa nak berak ;p

aaaaaanyways, bile kau nak online? aku memang nak cerita tapi selalu time aku carik kau, kau tak online huhu.

Dakjaat™ said...

selamat pagi .. ni dah bangon ke masih tido membuta lagi neh??? .. ;p

bangon! bangon! blog terbakar!!

hahahaaha! ;p

yOnnA said...

aku paling benci terminal bas kat shah alam tu!
mmg betul kate ko.
mcm tmpat bas dilonggokkan je.
dah la malam2 seriau tau!

ak_0143 said...

haha
ngantuk pown mau update kaaa

apsal gambar itu tidak mengikut skala yang sebenar???
huhu

shafinas rinoa said...

kamal jahat~ gi shah alam tak datang melawat intan! ish merajuk la camni~

ChesterChaz said...

luffy:mmg dh tetdo2 dh pn wt entry neh.. hehe..

alin:aah lebih kurg tu laa mata aku..comey kn.. :P

laa ko pon ade masalah nk melabur ketika nak tdo ke? hahhaa..

aku on9 jer slalu.. cuma hidden jer.. ramai pminat cari i laa.. wahahaha..

dakjaat:chet.. dh bgun dh laa.. siap dh nk tdo blik dh ni.. ahaha..

ChesterChaz said...

yonnaaah.. mmg tapahapa pn terminal kt situ.. x organise lgsung..seriau kn.. kalo seriau dok la kt riau.. ehhehe..

kamal sbb ngntok la nk apdet.. kalo segar bugar aku banyakkn bersenam..

tu yg skala lain tuh.. untuk skala yg btol gunalah google map yer.. haha

intan alaa intan time tuh nk rush anta org laa... sowi ek.. jgn arr majuk2.. huuu

Post a Comment