~RangKumaN RinGKaS~

Sabtu... Ahad.. Isnin..
yaaa.. 3hari aku x menulis disini..
hari yang penuh dgn aktiviti..
aktiviti laa sangat..
hahaha..
xde pape pon sbnarnyer..
tp 3hr ni mmg mcm bz jerrr..
smp x smpat nk membebel kt sinih..
heee..

aku memang nk wt entry pon pasal 3hari aku nih..
tp sbb kemalasan melanda hati dan nurani ku ini..
aku pon combine je laa sumer..
gambar akan aku upload kemudian..
malas nk transfer laa..
nk cpat nih.. hee

SABTU



hari ni mmg seharian aku kuar..
xde seharian pon laa.. dari ptg smpai ke subuh jer..
haha.. ptg tuh bersama2 ngn chot dan radzi..
kitorg pegi KLCC (conv centre yer..)
katenyer ade talk pasal engineering..
katanyer laa..
memang ader pon..
tp bkn ntuk graduan cam kitorg ni..

ni ntuk bebudak pas SPM kot..
o
leh kerana dh telanjur smp sane..
kitorg gi je laa dgr encik2 enjinia tu talking2..
pas abih talk tuh gi umah adam nk lepak ngn die..
ejan pon ade lepak sini..
pas amik adam nk nganto si chot ni plak gi Tupai2..
ade dinner ngn member KMPP die...

hellooo.. aku KMPP gak yerr..
harus laa korg ajak aku..
hahaha..
dh tggalkn chot kitorg grak gi cari tmpt mkn..

dari tupai2 tuh kitorg bejalan2 cari makan smp ker mines..
giler jaoh.. haha.. makan kt mapley jer pon..
haruslaa aku order naan cheese..

nk gomok kn lagi diriku ini.. haha..

tgh lepak2 chot msg suh amik dier..
kitorg grak arr gi tupai2 nk amik encik chot nih..
smp sane tuh 3jam gk laa kitorg tggu die
(ehh ye ke chot..ke 30min jer..hehe)
dh amik budak chot nih kitorg pn gi melepak lagi..

lepak kt nz wangsa..
ajak lg sorg member, lan kughuh..
haha..
dah puas beborak2 kt situh..
smp mamak kt situ pon mcm nk bg kitorg bantal ngn tilam je suh dok situh.. haha..
kitorg pon blah arr mlepak umah si adam ni kt ampang..
sblom tuh singgah mcd dulu..
ader yg kelaparan..hehe..

chot memboikot mcd ya semua..
harap maklum..
hee..
dh selesai membeli kitorg pon beramss laa ke umah adam..
lepak umah die sejam due..
kitorg pon balik le umah masing2..

abihlaa citer ari sabtu nih..
pnatt woo..
tp syok dpt jumpe member blk.. hehe..


AHAD



xder aper2 yg menarik pon arini..
cuma beli baju untuk konvo jer..
aku konvo pakai baju melayu jer..

baru laa macam pahlawan skit bile jmp tengku mahkota nnt.. s
ilap2 bersilat aku dpn die nnt.. haha..

aku shopping kt area kajang je pon..

sonang.. maleh nk gi jejauh..
beju melayu itam satu set = RM130

Kasut kulit itam = RM 150

harga segulung ijazah = priceless..
ahhh.. priceless laa sgt..
puluh riban PTPTipu tu sape nk bayar..

huahuahua..


ISNIN


arini keje laa weii..
so xde yg menarik pon..

pagi gi keje..

ptg blik keje.. (aku blik keje sharp ok waktunye..hehe)

mlm tgk tv dan tdo..

menarik bukan..
hehe

jadik tu je aa yang aku leh ringkaskan ntuk tatapan korg..
pnat menaip nih..
huuu..
sehingga berjumpa lagi dihari dan waktu yg berbeza..
saya Ahmad Kamal Masrur mengucapkan...
selamat malam dan jumpa lagi.. Assalamualaikum..

p/s: yaa entry ini sgt bosan sbb xdak gmb2...
siyes malas nk transfer nih..
biler2 aku dh transfer nnt aku post yer..
hehehe..
all picture credit to Deviantart.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

9 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

aku pun da boikot Mcd skang tp oren juice kt mcd sgt la sedap..uwaaaaa

oitt korg kuar ari sbtu ,
gie mkn je yek..
best tul!!!

ChesterChaz said...

Nemo:aah nemo.. tu arr pasal.. sabtu tu dok melepak kedai makan je kan.. ahahha..

aku x boikot mcd.. so aku mkn jer laa.. aku x berdaya nk boikot laa..doakan je laa ntuk org2 palestine tuh.. amin..

Anonymous said...

weiii

"
beju melayu itam satu set = RM130
Kasut kulit itam = RM 150
harga segulung ijazah = priceless..
"

the moment I read that, honestly I was thinking in my head, "priceless? priceless lah sangat, PTPTN tu sapa nak bayar".. hahaha, still tuned in to the same frequency I see.. nevermind, will see u next week bro!

salamzz
SZ

Jazlin Ernida said...

haha weh mana aktiviti bermain neopets tak tulis pon hahaha :P

weh kau memang sentiasa balik kerja tepat masa kan. sejak dulu lagi. hihik. bukan nak tambah tambah masa merajinkan diri buat kerja lebih :P

Monkey D Luffy said...

memang ijazah priceless... aku setuju.

Bukan semua org berpeluang dapat.

ChesterChaz said...

SZ: hahaha.. still the same frequency yekk.. no matter where u are.. hahaha..

cant wait to see you too bro.. hee

alin: aah laa.. lupe lak nk tulih men neopets.. ko la ni yg menjebak kn aku ke alam neopets ni blk.. huuu..

alaa.. dh JD aku tulis tu je waktu bekerja.. ape kes nk wt rajin2.. hahaha..

luffy: yup mmg priceless.. (xtmasok PTPTipu lagi laa.. hehe)

chotz said...

ye ye aku boikot mekdi.. *uhuk uhuk uhuk.. terbatuk pule*

yOnnA said...

aku tgh boikot mcd ni.
ko doa la supaya aku tabah hati boikot makanan all time fav aku tu T____T

ChesterChaz said...

chotz: ahahaha.. xper2 chot.. nnt aku bagi bukti tuh.. ehehhe..

yonna: aku x boikot pon.. xleh nk boikot laa.. kalo boikot sian orang2 malaysia yg keje kt company tuh.. huuu

Post a Comment