~Arggghhhhhh... aKu hiSTeRiaa..~

HISTERIA


yup...
baru je tadi aku tgk citer histeria nih..
tiket kol 740..
dah book siap2 kt opis td..hehe
tgk betige td..
bersame awek ku dan kakak iparku..
hehe..
kitorg tgk kt jusco bukit raja..

Ini Tiket Kami..


anyway..
citer histeria ni basically pasal bebudak sekola asrama..
sekolah pompuan rasenye..
tp tgk kwsan sekolah ni mmg angker laa weii..
citer ni start bile diorg gi kt satu busut kt kwsn sekola tu..
so diorg bace2 mantera seru hantu raya kt busut ni..
memula xde pape jd..
lpas tu sorang2 kene bunuh dgn kejam..
ape akan jadi seterusnya?
sila tgk citer ni ntuk tau..
support filem tempatan..
hehe

Para2 Pelakon Histeria.. Sweet kn Liyana tuh..

pada aku la kan..
citer ni ok2 je la..
leh dapat rating 6.5/10 la..
hehe..
citer ni ade jalan citer nye yg menarik..
tapi shot2 citer ni terlalu gelap..
suatu citer kalo nk bg seram pn xperlu gelap2 sgt..
ni smp dh mengganggu perkembangan plot tuh..
wahh wahh.. macam pengkritik filem la plak.. hehe
overall this movie is still need to improve..
good effort by the way..
yang penting..
Liyana Jasmay sangatt sweeetttt..

Liyana Jasmay.. speechless.. hehe




p/s: ramai yang tau aku sangat fanatik ngan Nora Danish..
yaa sehingga kini.. aku amat suka kan die..
tapi Liyana Jasmay pon aku dh semakin suke..
so kesimpulannya iala...
Liyana Jasmay is the next Nora Danish..
hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

6 comments:

Dakjaat™ said...

orang kata cite ni ratenyer 3/5 star jer.. ape yang menarik cerita ni? .. Histeria ni diterbitkan berikutan dengan kejadian histeria kat sekolah negeri mane ntah hari tu ker? =)

Nem0 o0h Nem0 said...

liyana mmg comelll..suka tgk dia dlm cite kami..

Monkey D Luffy said...

citer ni ramai kata x best sgt.

aku suka lagi nora

ChesterChaz said...

dakjaat: emm lebih kurg je ngn rating yg aku bg tuh.. 6.5/10.. hehe.. cter ni xde kaitan pn ngn peristiwa histeria kt sekola tuh.. nk tau? tgk la sndiri.. hehe

nemo:die x comey n xcun.. tapi sangatt sweeeettttt.. gram tgk.. hehe..

luffy:oo yeke.. ramai yg ckp x best ek.. tp ok la pada aku.. maybe sbb ade liyana kot.. ahaha..

jgn riso.. nora sntiasa di hatiku.. hehe

yOnnA said...

i heart liyana jasmay!!
dia sempoii hahha

ak_0143 said...

x best la
benci aku
ada ke hospital gelap nak mampos!
pastu citer2 antu ni kan, dah jadi tipikal sangat
tak seram dan boleh diagak

aku tgk pon nak usya part ciom tuh
sklii dia potong!
hampesSSS

hahaha

aku ske liyana jasmay gak!

Post a Comment