~RangKumaN RinGKaS ~

yaaa... seperti yang dijanjikan..
aku ltak gmb2 yg aku maleh nk upload duluh tu..
entry ini hanya gambar sajo..
untuk citer full..
---> sila klik sini <---

SABTU

The STAR edu fair.. (ingatkn career fair.. chehh)

aturcara majlis.. ade contest tu weii..

tempat talk tu.. (kt sebelah sbnanye.. amik gmb ni sbb xramai org.. hehe)

kat dalam dewan tuh.. khusyuk laa konon sume2 tuh..

pemandangan di luar KLCC

yaaa.. triple tower dh KLCC skang.. hahaha

ketika kami mnunggu chot.. (sejam gk la tgu die nih)

yaa.. kami tggu sgt lama shingga kepala jd mereng skit.. hahaha

gambar eksklusif.. chot boikot mcd..
die makan sundae jer.. ahahhaaha.. boikot la sgt.. hee


AHAD

Ni la die baju konvo aku..
sampin tu arwah atuk aku nye tau.. huu

kasut baru yg x brape mahal..hee

lebih kurang cmni laa aku konvo nnt..
songkok tu rembat bapak aku pny..
time tu die bkabung.. tu yg ade reben putih tu.. hee



p/s: ari isnin xde gmb sbb x amik gmb..
nk amik ape nye gmb keje je pn..
hahaha..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

Jazlin Ernida said...

amek la gambar kerja. gambar documentation kau tu. haha. gambar komputer ko, walaupun aku tau ko takde komputer pun kat office tu :P

tulah baru nak tegur tu songkok berkabung hehe. pergh pakai baju melayu sampin bagai. kat utp aku tak pernah tengok pulak abang abang senior pakai macam ni masa konvo, selalu pakai kemeja with tie je hehe.

chotz said...

hohoho!! aku melabur rm3.15 je kt yahudi.. skang aku da insap!! korang la ni.. nak mkn mekdi sgt.. (salahkan orang plak kan??)

yOnnA said...

wehh hang dah nak konvo ka?
bilakah?
hahah congrats in advanced ok!

aik?
mkc mcd ke tu?
boikott!! hahaa

ak_0143 said...

haha
gambar chot tuh terbaek!!!
konon ayu la pose cmtuh!

Post a Comment