~KeCeWa SanGaT~

aku install satu game ni..
dah berhempas pulas godeh2, berjaya pon aku install..
yahoooo...

aku trus dabel klik ke icon game tu ntuk main..
tetiba ade error plakk..
nampaknya graphic laptop ni x dpt support..
aku sangat tensen..
sampai sekaranggg rase tensen nye..
dah laa aku nk sangat men game nih..
cmner nk wat nih..
xkan nk beli laptop baru lagi kot..
ke nk beli desktop..
duit pon xder nih..
laptop pon x abes bayar lagi nih..

argghhhh... tensennnn

Football Manager 2009

ni la dia game yang aku nk sgt men tuh..
dari tahun 2005 aku main game ni...
2005,2006,2007,2008
thun 2009 pny aku xdpt main..
bayangkan laa..
tahun aku x complete tanpa ni..
huwaarghhhhhhhhh....



p/s: aku tau ramai yang xminat or xtau pon game ni kn..
sesape yg minat dan tau tu..
korang mst paham kn..
huu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

11 comments:

shafinas rinoa said...

intan xminat tp tau game ni...and intan paham perasaan kamal...because i've saw my brothers exciting faces when they play this game...and i know is one of the best games kot...huhuhu sabo ek kamal...

goasop said...

opss.. mesti tensi giler xdapat men.. hmm.. sori for dat~

Jazlin Ernida said...

ngek. ingatkan kecewa pasal apa laaaaaa. saspen aku. ingat kena buang kerja ke ape hahaha.

n a r d indie winkie said...

ye..aku tau game ni. dan aku faham perasaan ko..sabarlah kamu..

Monkey D Luffy said...

hahaha... CM4 lg best.

caranya beli graphic card baru yang boleh support... dalam 200-300 jugak lah kalau x sialap

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sabau

ak_0143 said...

samat kamal ini suka main game hanset je!
huhu

chotz said...

ooo.. aku SANGAT2 memahami perasaan anda... setelah aku dok ngn ko 3 thn, aku tau ko mmg slalu mengadap men game ni jek... seb bek aku bkn peminat bola...

ChesterChaz said...

intan: oo abg2 intan tgh men game tu ek.. nak men gak.. pinjam pc diorg.. huuuuu

goasop: yaa btoll.. ter sgt laa tensi nye nih.. dh smp tahap hyper tensi dh ni.. huuu

alin: ishh.. gilo ko baru masuk smggu kene buang keje dah.. huuu..

nard: oo tau ek game ni.. plik gk pompuan tau.. hehe..emm kene sobarrr je laa ni.. huuu

ChesterChaz said...

luffy: uikss CM4? bukan game lamer ke tuh.. ke baru gk.. ntah konpiuss.. hee..

camne nk beli grapik kad bru.. laptop ne leh upgrade kn.. huuu

sitie: yup tgh ber sabau laa nih..huu

anyway.. thanx singgah yek.. hee

kamal: ape kes game enset..
ko men snake je ke.. ahahaha

chotz: yaaa btol tuh.. kan ke tensen bile x dpt men ni.. huuu..untung arr ko bkn pminat bola kn.. x trase kehilangan.. huuu

yOnnA said...

sama la perasaan kita.
cuma,aku game lain,ko game bola hahha.

err laptop ko da repair ke beli lain ni?

beli graphic card lain ke :D

Post a Comment