~Finally.. The oFFiCiaL TRaiLeR is HeRe~

Brape ramai dari korang yang tau pasal Dragon Ball..
sila angkat tangan..
hehe..
komik ni sangat2 popular dr dulu smp skang..
kbnyakkan yg lahir thn 80an membesar ngn komik ni..
termasok la aku..

walaupn aku x kumpul komik ni..
(biase arr time tu bkn ade duit sgt kn..hihi)
kehadiran nye tiap bln mmg dnanti..
kalo bwk komik ni kt sekola, mmg brebut laa org nk pinjam..
kne tgu turn lagi tau..hehe

malas la nk citer camne citernye nih..
korang pon tau aku rase.. hehe
tapi sebenarnye kn...
sebenarnyee...
......
.....
....
...
..
.
dragon ball ade 7 biji semuanya.. hahaha..
(lawak time2 skola dulu.. haha)

anyway, aku belek2 youtube td..
tetiba terjumpa trailer movie ni..
aku sgt teruja..
dgn tajuk DragonBall Evolution..
ia akan ditayangkn pd thun depan..
yahooooo...

so enjoy la yer.. hehe..




p/s: kepada yang xtau citer nih..
silalah google kn yer..
aku bersimpati pada zaman kanak2 korang..
hehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 comments:

goasop said...

nak ngaku.. xtau storyline dragon ball. huks

xtau mane satu goku, gohan.. sape atuk. sape cucu. sape abang. =P

tp dragonball evolution tu cmbest. ehe

Monkey D Luffy said...

aku walaupun x baca habis... tapi dapat gak tgk katun dia sampai last

chotz said...

aku malu nk mengaku aku tak penah follow dragonball.. har3!!! walopun abg aku collect almost sume comic dia, aku tak penah nk amek tau nak baca... i got very dull childhood!!!

chotz said...

aku da tgk trailer... soalan: mengape watak Goku dipegang oleh org puteh?? bkn cter ni asal jopun kah?? watak2 lain sume asian... hero mat salleh.. sgt tidak real laaa

shafinas rinoa said...

OMG~! intan sgt teruja...aaaa my goku...hehehe intan tak kumpul komik tapi kumpul ceritanye,dwnload banyak giler...plus the movies...best2...tp apsal la org putih...

emiey said...

same la i pn xfollow cite dragonball..kdg2 je tgk katun die..nk bace komik, jauh skali..hehe..tp best gak klu leh tgk muvie ni..kan b..hehe

ak_0143 said...

apsal sume owang atas ni tak follow dragon ball???
hish!
sian nya zaman kanak2 mereka???

oh.. takde duit mau beli komek kah??

huhu

apsal la diowang tak wat sailormoon the movie ke hapa...
ke dah ada???

best tgk masa dia bertukar tuh!
kan dia bukak baju kan??

kikikiki

Nem0 o0h Nem0 said...

dulu aku adalah pengikut setia cite katon ni,dr dia kecik tau.. mmg syokkk..

tp skang da xda..

bl agaknyerr cite ni nk kuar?xsabo da ni..=)

Post a Comment