~EnD of VoLuMe 3~

aku baru lepas tgk heroes..
season 3 episode 13..
dh lame aku download cuma x sempat nk tgk je..
hehe..
walaupun aku ngantok n penat giler..
sikit pon aku x mnguap tgk citer nih..
heroes is the best..

Encik Sylar - Character favourite aku

episode 13 ni merupakan episode yang last dalam season 3 ni..
mcm biase kite ditinggalkn dgn 1001 persoalan..
dan ini membuatkn kite xsabar tgu season akan dtg..
dan aku lagi sekali akan penat menanti..
huu..
heroes is the best..

Cik Claire Bennet - Character Pompuan Favourite aku
(sape yg xsuke si comey ni.. hehe)

sekarang aku kembali seperti 2 bln lepas..
menanti bila la heroes ni nk kuar..
penantian satu penyiksaan..
adehlaa..

kamu2 semua minat heroes x?





p/s: mintak maaf kerana x sambung review pasal heroes season 3 tuh..
xde momentum laa nk menulis..
nnt bile aku rajin, aku wt blik yer..
hehe..
heroes is the best..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

chotz said...

bile la aku nk gi amek cter heroes kt umah ko??? ko dtg umah aku bwk cter ni skali bole?? hehehehe!!

ak_0143 said...

weh... donlod mana???
nak gak amik citer ni... lama dah aku tertinggal!

Monkey D Luffy said...

heroes citer manusia ada superpower kan... bila ler aku ada bhanyak masa nak tgk drama2 best ni

prebetsabu said...

huhuuh.. ko pon layan heroes ke..

dah abis layan dah.. best... lagi complicated.. lagi serabut.. haha

*ehem.. sylar jd baik la plak...

Post a Comment