~Nyanyi La PuLokk.. Kawaiii.. Hehe~

xkire la korang ckp aper..
yang penting....
sore die comeyyy...
lagu mcm avril..
enjoooyyyyyyyy...



Aku Tak Percaya Cinta
-Liyana Jasmay-

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
dari suara pasti kau kenalku
rupaku tak payah dibayangkan
memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
kutahu kaupun rasa sesuatu
bila kau perlu diriku tiada
biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey

Memang benar kau jadi rebutan
ramai gadis yang terpikat denganmu
tapi aku beza dari semua
bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
hanya tiada hmmm teman lelaki
sekadar sekadar cuci mata
melihat lelaki seperti kamu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
Aku tak percaya


Aku Tak Percaya Cinta - Liyana Jasmay


p/s: hahahahaha..
tu je p/s nyer.. hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

11 comments:

Jazlin Ernida said...

haha lagu dia memang comel. tapi simple sangat weh. tak nampak kekuatan vokal dia pun. haish. haha.

ChesterChaz said...

alin: hahaha.. xkeysa pn.. yg penting kita enjooyyyy.. wahahha..

manpiki said...

ala..website gov x leh dgr la.kedekut punya internet.."akses anda disekat kerana mampunyai sosial networking"..hehe...

sebab kamal aku pun suka jugaklah..kat orgnye jer.lagu x suke..

ChesterChaz said...

man: laa xdpt dgr ke.. ape ni wehh.. haha.. pc ko laju x? ke mcm jnj gk.. haha..

org nye tu mmg laa.. hahaha

manpiki said...

pc laju jugak.lagi laju daripada jnj.tp main kene menyorok.huhu..

tapi banyak site yang kene band la.yang download lagu,murai,movie, bnyak lagi la.tensen aku..

orgnye aku sokong..tapi awek aku lagi lawa.har..har..

manpiki said...

tau x besday liyana jasmey 28mac,yg ke 21..

share info..

yOnnA said...

whooaaa
i love LJ!!!

Jazlin Ernida said...

aku lah lagi lawa dr LJ ni man whahahaa nak jugakk kan :P

ChesterChaz said...

man: ko tny aku tau ke x bday LJ? mestilaa aku tauuu.. (padahal xde idea pon.. haha)

yonna: yeahhh yeahh.. I love LJ gak.. haha..

alin: tu laa pasalll.. nak jugekkkkk.. hehe

manpiki said...

ye la korang pun lawa jugak macam lj.terutama si kamal.hua..huaa..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

best lagu die..

Post a Comment