~eaRTh HouR~


28 March ni jom ramai2 support global event nih..
ni ialah Global Election atau Undian Global..
diantara Earth dan Global Warming..
sama ade korang sokong earth atau global warming..
camne nk vote?
simply turn off your light for one hour..
pada 28 March 2009, Saturday, 830pm..
misi kempen ini adalah untuk capai 1bilion people yang switch off light..
for the whole world..
so kira nye korang jadi a part of worldwide event..
bukan senang ni wehh..
ramai rakyat Malaysia yang vote KLCC tutup lampu mase kempen nih..
cool kan.. tgk kl begelap selama sejam..
untuk maklumat lanjut..

ni la vote stakat ni.. sume nk KLCC begelap.. haha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

manpiki said...

mal, aku nak join..aku suke bergelap..huhu..meh tutup lampu..

ChesterChaz said...

hahaha.. ko jgn tutup lampu skang.. kang kene lempang lak ngan bos ko.. hahaha..

manpiki said...

skang ni aku yang rase nak lempang bos oku.ofis aku ni panaslah,die x perasan ker..terbakar ni.eiiii..

ChesterChaz said...

hahaha.. opis ko kipas ke aircond.. hehe

Post a Comment