~I'm Lovin iT~



McDonalds.
baper ramai yg boikot restoran nih sila angkat tgn..
bagus2.. aku respek kt korang..
sebab aku xboikot pn..
huuuu...
tahniah laa kt korang yg berjaya boikot tuh..
mcD skang pon dh wt promosi gile2 dh..
nk tarik blik customer die...
memang ade efek gk boikot2 nih rupenyer..
walaupun sikit kan..
bagussss..


mcD dah pn kuarkan kenyataat die pasal Israel tuh..
tp xtau laa sejauh mane kebenaran nih..
maybe btol maybe tidak..
terpulang pada individu tu sendiri..
yang mana dh boikot teruskan laa..
yang mana x boikot.. sila2 lah yerr..
erkkk set Quarter Pounder large satu.. air diet coke yek..
hehe..





p/s: lapar lak memalam nih..
makan mcD jom esok..
hehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

n a r d indie winkie said...

wah..tak sgka dasyat jugak effect smpi dorg nak wat promotion kan. hehe.. tapi aku ni boikot ke tak, memang jarang gile makan mcD. pizza tu byk kali dah. jom kita pi makan.. :-)

ChesterChaz said...

nard: tu arr pasal.. ader efek gk la kn..baguihh kan.. waaa bagusnye jarang mkn mcD.. hehe.. jom piza jomm..

Jazlin Ernida said...

hari kawan kawan aku tengok notis mcd ni kat sokkabar, malam tu jugak diorang ajak aku pergi makan mcd. hihi.

aku dah lama tak makan sebab diet (konon). tapi haritu memang tempted nak makan quarter pounder. tapi last last aku beralih arah ke double cheeseburger hiksssss!

tapi aku tengok macam banyak jugak investment diorang buat untuk promo balik. tengok kat menu board untuk mcvalue meal pun gambar dah lain.

melodramatica said...

terus lapar bace this entry.....

Post a Comment