~Kame Hame Haaakk Tuuiihhh~

KECEWAAA..
tu laa yang dapat diluahkan oleh kami2 yang pegi nengok DragonBall:Revolution..
walaupun dh di beri amaran oleh member yg citer ni hampehh..
kitorg gi gk tgk (aku pakse mereka.. haha)
tapi ape yg dpt hanyalah kutukan jer..
WTF!

jalan citer nye mmg sgt2 buhsan..
and TOTALLY lari dari komik nyer..
TOTALLY okayy..
banyak fakta dlm komik yg diubah..
(fakta ke? hahaha)

1. Goku time dok ngn atuknye kecik lagi dan masih ade ekor.
2. Goku gi hi school? apejadah nyerr..
3. Cikgu Muten x dok kt pulau... dok kt bandar..
4. Goku jadi gorila time gerhana, patutnya time bulan ngambang..
5. Dewa Naga leh idupkn orang.. seingat aku permintaan ni di luar kuasa dewa naga..
6. Konpius watak piccolo yang mane satu..
7. Goku seorang yg gila seks.. hahaha..
8. Mane awan gulinggggg....


idop Dragon Ball the Anime/Manga

maleh la aku nk point out bnd2 lg..
korang tgk laa sndiri..
overall rating 3/10..
kijam x aku... hahhaa..




p/s: kepada korang2 yang follow komik ni time kecik2 dulu..
aku rekemen kn toksah laa tgk..
wt kering airliur jer ngutuk nnt..
hahhaa..
yg xtau pape pasal dragonball ni (ade ke org gini?)
bolehla kot nk tgk..
huwaaaaaa......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

8 comments:

Jazlin Ernida said...

trailer bukan main nampak macam best. hampeh rupenye. sebbaek tak pergi tengok lagi. heee.


weh, aku tag ko. sila jawab dengan penoh keiklasan. haha.

farisha said...

apa nih mal... ur facts kan, dewa naga mmg boleh hidupkan org tapi ada limitiations berapa kali tah.

shafinas rinoa said...

ye sangat tak best...dah la kejap giler citer tu...intan kecewa sgt2~

p/s: ni komen org yg gi tgk...intan tak tgk pun..sbb puratanye semua org kata tak best! huhu

manpiki said...

SOKONG...

aku g tgk rabu lepas memang menyakitkan hati.dahla kejap.merepek lah tu.aku sebagai peminat tegar dragon ball amat tersinggung dgn filem ini..

atas ketersinggungan aku tu keluar jer wayang aku beli tiket tgk race to witch mountain.lakonan the rock.cite tentang alien.

lagi besh..

ChesterChaz said...

alin: ntah nyer.. trailer kan main lagik.. kecewa sungguh aku.. rase mcm nk wt sndiri je citer dragonball nih.. haha..

yelaa yelaa.. nnt aku wat la tag ko tuh.. hee..

sha: ehh yeke.. asal seingat aku mcm xleh nk idopkn jer.. xingat lerr..

intan: oo x tgk lg ek.. toksah laa tgk.. tp kalo x tau lgsung pasal dragonball ni ok la nk tgk.. hehe..

man:tu arr pasal.. kecewa giler kan.. dah la peminat tegar.. adehh laa..

wahh byk duit.. bile mau blanje.. hehe

cahaya bulan said...

Saya baru jer nak g tngok citer ni.. seb bek x g lg coz sya mmg folow komik dia since dragon ball yg ptama lagi.. mmg xcited sngt nk tngok cter ni.. wlupun da baca preview kt paper mmg x kasi puji lgsung.. but now after read u nyer post.. konferm x jadi pg..wat abiskan boreh jo..he3

Razie said...

sape kate dragon ball x best...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

xminat citer ni

Post a Comment