~PoNTi aNaK ReMaJa~

aku baru pas tgk cite ni kat Estero Riya td..
best arrr..
lain arr dr drama2 melayu yang sepatern tu je..
anak2 rebut harta, mak tiri masuk campur,pakwe die rupenye abg die..
camtu la je cter melayu nyer cter..
haha
tp citer Ponti Anak Remaja ni mmg syok arr..
jalan citer mmg syok arr..
pelakon2 pn bawak watak ngan chantekkk..
Farish Aziz,Lisa Surihani dan yang penting.....
Liyana Jasmay..
alahaii... sweet nyer die dlm citer ni..

citer nye pasal budak kolej nk wt research..
diorg wt research pasal bunga harum mekar malam..
bunga ni dijage oleh pontianak..
elok je diorg petik trus kene keja ngn pontianak..
sbb pontianak ni remaja lg, die trbang2 langga pokok.
hahahha..
bdak ni pon paku le tengkuk die..
pastu jadi laa manusia..
sterusnya korang tgk laa kalo ade ulangan nye ek..
siyess best..

Liyana Jasmay sweettt..

ni arr ponti anak remaje nyer.. hehe

Barisan2 pelakon nyer.. hehe





p/s: banyakkn la lg citer camni ek..
kualiti gambar pn sgt tiptop arr..
udah2 la wt pasal rebut2 arta tu..
hahaha..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

11 comments:

AmY-AdLi said...

ades..cite melayu ke...?
tadi ade gak ternmpk ade cite neh..
tp igt cite indon.. tu yg wat dek jek..
aiyak.. kalu tau tadi mesti da tgk.
rugi2...

Nizam said...

I'm glad that you like it. Actually, when I saw the cast, (finally on TV) I did ask my friend... eh, macam cast cerita Indon, tak? Sebab castnya comel-comel. The cast was, disengajakan macam tu. I made a point untuk cri pelakon-pelakon yang betul-betul dalam lingkungan umur yang diorang lakonkan, untuk betul-betul hidupkan cerita ni.

Nanti bila cerita ni repeat, tengok lagi... Mana tahu you'll finally get isu2 apa yang lebih tersirat dalam cerita tu :)

Nizam Zakaria

Nizam said...

I'm glad that you like it. Actually, when I saw the cast, (finally on TV) I did ask my friend... eh, macam cast cerita Indon, tak? Sebab castnya comel-comel. The cast was, disengajakan macam tu. I made a point untuk cri pelakon-pelakon yang betul-betul dalam lingkungan umur yang diorang lakonkan, untuk betul-betul hidupkan cerita ni.

Nanti bila cerita ni repeat, tengok lagi... Mana tahu you'll finally get isu2 apa yang lebih tersirat dalam cerita tu :)

Nizam Zakaria

ChesterChaz said...

amy:rugi arr xtgk.. mmg enjoy arr citer nye.. ade nye ulangan kt estero nnt.. silalah tgk ek.. hehe

nizam zakaria: uikksss.. bia btol.. ni abg nizam yg penerbit citer tuh ker.. bangga nye sbb sudi singgah sini.. mekasiihh yerr...

yup mmg lbh kurg mcm cite indon laa bile tgk iklan nye.. tp bile dh tgk mmg jauh gile ngn cite indon.. gile2 nye best.. ni bkn bodek ni.. ni ikhlas ni.. hehe..

teruskan lagi wat citer2 camni ek.. i mean berkualiti camni.. baru la leh bangga ngn hasil org kite.. hehe

p/s: ade watak2 tambahan pgil la ek.. hehe

ijechan said...

aaaaaaaaaa!! rugi tak tgk semalam!! isk2!!

ChesterChaz said...

ije: rugii woooo.. xper2 mst der ulangan nnt.. hihi

Faiz said...

ulangan 20hb march

Faiz said...

gambar2 yg diambil minta tlg credit kepada The Media Hustler facebook http://www.facebook.com/home.php#/pages/Seri-Kembangan-Malaysia/The-Media-Hustler-Sdn-Bhd/27666380662?ref=ts dan http://www.shutterpix.net/blog

Anonymous said...

ada senarai lagu dlm cite nie x?

manpiki said...

hmmm..aku rasa punca utama ko tgk cite nie sebab ade liyana jasmey..huhu..pastu baru timbul rasa best kan..ape pun nanti aku cari cerita nie..sbb aku pun macam ko jugak.har..har..

hidup cite melayu...tp yang best2x jer..

emiey said...

eleh...pdhal b tgk cite tu sbb ade liyana jasmay...tp xpela, coz cite tu mmg best kot xkire sape plakon nye...heehe

Post a Comment