~HeRoeS SeaSon 3 : ViLLaiNS~ -BaHaSa MeLayu ReVieW-

WARNING:

Contain Spoilers

Viewer Discretion is Advised


Entry ini adala diinspirasikan dari entry Jazlin Ernida mengenai Siri Supernatural. Lagipun aku xde keje nk wat kt umah ni.. hahaha

Basically heroes citer die mengisahkan manusia2 yang diberi (atau dipaksa beri) kuasa2 yang extraordinary. yang bestnye mereka ni hanyalah orang2 biase yang secara x sengaja dpt tau mereka ade kuase yang boleh menyelamatkan (or memusnahkn) dunia nih. kalo korg yang suke tgk costume2 superhero better lupakn je la. sebab like i said befo
re, diorg hanyalah org biase je... hehe.. Heroes is created by Tim Kring

Tagline of this series ialah....
"Save The CheerLeader, Save The World"



Heroes S03E01 : The Second Coming


Episod terakhir Season 2 meninggalkn kita dgn byk gile tanda tanye.. sapeka yg tembak Nathan? ape yg Sylar wat bile die dh dapat kuase die balik? ape jadi ngan Adam yang dok kt bawah tanah tuu? sangat menyiksakn batin dan nurani korg nk tgu season 3 nih.. haha

Awal2 episod 3 ni lagi sekali lagi pening kepala.. dalam masa 4 thn akan dtg.. claire tgh halakn pistol kt Peter.. apsal ni.. What Happen to Claire yg comel nih.. tetiba jadi ganas.. huu.. and Peter the future pon teleport le mase yg Nathan tgh bg ucapan tu.. and guess what, Future Peter yg tembak abg die Nathan. waaaaaaa...

Claire nk tembak Pakcik die, Peter

Peter plak nk tembak abg die, Nathan

kat jepun lak Hiro Nakamura dapat rahsia yg besar dr ayah die.. tentang formula nk bg org jd extraordinary.. tp malangnye kene curi ngn Daphne, si speedster. Si sylar plak dh dpt kuase die balik.. die gi cari Claire ntuk amik kuase die.. tp die x bunuh Claire..

Claire: Are u going to eat it?
Sylar: Eat your brain?
Claire, thats disgusting.

Dr Suresh lak dh dpt cipta formula ntuk jd extraordinary.. thats
what he thought la.. die wt bnd tu and suntik kt badan die.. and turns out die jd kuat mcm hulk.. superstrength.. hehe..

Daphne kene freeze ngn Hiro, tapi....


Claire 'dibedah' oleh Sylar

TO BE CONTINUED


(pnat sbnarnye.. haha)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

farisha said...

baruuuu aku nak komen, gile rajin ko.. tengok2 dah to be continue :P

Jazlin Ernida said...

wah diinspirasikan oleh aku omg terharu gilaaa haha.

weh, ko ada ym ke gtalk ke. add la aku. leh sembang-sembang.
ym: z_ernida86
gtalk: z.ernida86

ak_0143 said...

haha
mende ni...
sikit sngt
kata nak update banyak2 sebab duk umah!!!

mende la ko ni kamal!!!
*this is for u ok, not for me! no need to be classic here!*

=p

Post a Comment