~ This Is PEWTERrific~

tingtong peoples..
apsal tingtong? sbb macam tekan2 loceng kt lua umah tu..
tinggtongg tingggtoonggg..
hahahaha..
aper aku nk cakap tadik ek.. emmmmm..
ooo pasal pewter ni haa...
korg tau x pewter tu hapa jadah?
pewter tu ialah sejenis kuih yg dimakan bersama kelapa..
ngarut arr korg xtau per pewter tuh..
blluuweeeekkkkkk..

inikah die pewter yg dmaksudkn.. hahaha
(kredit to zaracookout.wordpress.com)

tujuan sebnar post ini ialah nk promot brg pewter kt korg..
sila la klik kt sini yerr..
http://afpewter.blogspot.com
kt situ korg leh tgk mcm2 jenis hiasan ader..
brooch, butg bju mlayu, candle holder, hiasan, stokin, jambu batu, kopiah, tali kapal, mangkuk tandas, batu nesan, dan mcm2 lagik...
(4 yg first tu je yg ade stakat ni.. hahhaa)

ni antara cth pewter tuh..
tantekkk kan.. heeee..


ini bukan cawan ntuk kanak2 tabika yer.. ia adalah candle holder..heee


tulisan "media" itu leh dtukar kpd cekodok, mentibang atau ape2 sahaja..

untuk tgk lg gmb2 pewter accessories yg tomey (cm aku)..
sila lah ke blog ini yerr..
http://afpewter.blogspot.com
sekian iklan untuk hari ini..
terimasss..




p/s: pewter ialah gabungan drp..
timah, kuprum,antimoni dan karbon..
bukan makcik timah kt blkang umah tu yerr..
timah, bijih timah..
sekian sudut ilmiah,terima kaseh..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

azahlicious said...

da siap promote tu..haha

Post a Comment