~Liverpool : You'll Never Walk Alone to the Europa Cup~

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh... dan selamat pagi, tenghari, petang, malam, atau bila2 sahaja masa anda membaca blog ini.. atas nasihat seseorang yang hebat berblog (bodek baek punye nih..haha), aku cuba mengubah style pengbloggan aku nih.. semoga berjaya encek Kamal.. hahahaha..

Gambar Llama mngucapkan gudluck kepadaku..comels kan..hee
(credit to ursulav @ deviantart.com)

Berbalik kepade tajuk aku tu haa.. kamu semua tau lagu liverpool tuh.. kalo tau silalah menyanyi beramai2 sambil menepuk2 tgn dan melompat kegirangan yer (mesti la bkn fans Liverpool yg wat camtu kan..haha) fans liverpool jgn la korang sedey2 sgt wehh.. kan ke korang menang gk smalam lawan Debrecen.. hebat tuuuuuu.. Debrecen pon korang leh kalah kan.. 1-0 lak tuh..
tahniah tahniah.. hehehe..tapi ape kan daya fioren(be)tina bejaya kalahkan Olymmpique Mayonis..

Encek Gerard menghembuskan hingus tanda tidak puas hati dgn kmenangan fiorentina
"sshhrrreetttttttt" kata Gerard


so kepada Liverpool.. jangan lah kamu bersedih.. jualkn je Torres tu kt Man Utd.. mesti korang akan berasa lega seperti baru minum ubat batuk cap ibu dan anak..cuba dengan lebih gigih yer tahun depan.. tahun ni dapat Europa Cup tu pon dah besar rahmat kan.. kihkihkih

"ohh my dream jersey" kata Torres






p/s: GLORY MAN UTD..
hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

azahlicious said...

buleh perang besar,, lau mr Wan bace nih..hakhakhakhak...

cik EPAL said...

liverpool ;)

★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★ said...

eh! mane boleh jual torres.. patut jual si benitez tu .. silap pcaturan manager maka liverpool gagal menyerlah di musim ini.. dia pergi jual alonso buat ape.. akakakakaa!

aku tetap setia pada GUNNERS!

ChesterChaz said...

cik epal: erkk liverpool? alaa.. xbest laa.. man utd lg beshh.. hehe

dakjaat: alaa.. jual je torres kt man utd.. liverpool leh lepak kt mid table..

gunners pon mid table kn.. hehe

Post a Comment