~My Jukebox Of Life~

heyoooo.. so valentine da pon tiba arini.. bukan lah aku celebrate pon valentine nih.. puuuiihhhh.. tidak tidak.. haha.. just nk share ngn korang bait2 dari lirik lagu yang semenjak dua menjak ni mengisi perut.. ehhh silap.. mengisi ruang kotak muzik aku ni.. metafora yer kwn2.. haha.. korang pon sure ade lagu2 yang ada certain2 lirik yg melekat di jiwa anda2 semua.. ehhh.. xde ke? xkan aku sorg jer nih.. korang tipu kn.. huuuu

LIRIK # 1




"Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah"

"kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari"

lagu pergi dari aizad.. memang lirik2 ni yg dok ulang2 aku nyanyi.. yg lain x ingt pon.. hahha.. lagu yg berjaya menjadi juara dlm AJL aritu..

LIRIK # 2



"Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
Baru kau tahu derita hatiku
Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
Baru kau ingat derita diriku "


yang ni lak lagu baru dari ahli fiqir.. drita merindu.. yaa.. memang menderita kalo rindu2 nih.. hukhuk.. tp mmg layan arr lagu ni.. (penat gk dok rap2 tuh.. kehkeh)

LIRIK # 3



"Oh baby, I know sometimes it gonna rain
But baby, can we make up now?
'Cause I can't sleep through the pain
Can't sleep through the pain"

lagu dari YOYO.. erkkk Ne YO ekk tajuk artis die.. haha.. okeh2 lagunyer mad.. nk download link gi kt bwah tuuu.. alaaaa.. da kene remove lak.. korang carik laa kt mane2 ek.. :P

LIRIK # 4



"Jujur, aku tak kuasa, saat terakhir ku genggam tanganmu
Namun yang pasti terjadi, kita mungkin tak bersama lagi
Bila nanti esok hari
Ku temukan dirimu bahagia
Ijinkan aku titipkan kisah cinta kita selamanya"

ni korus lagu kerispatih demi cinta.. syahdu wehh lagu ni.. kerispatih nye lagu mmg syahdu giler.. memang seswai ntuk dinyanyikan di karok2 berhampiran anda.. hee

LIRIK # 5



"Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku "

lagu asal rossa dan dinyanyikan semula oleh Lah dan Zaf.. aku bukan untukmu tajuknyer.. OST untuk citer sepi.. layannnzzzz

LIRIK # 6



"You were everything, everything
That I wanted
We were meant to be, supposed to be
But we lost it
All of our memories so close to me
Just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending"

comeyyyy giler avril nihhh.. hehe.. okeh2 ni lagu my happy ending dari avril.. mmg comeyyyy.. heeeeee... (mantop gak avril nih.. i loiikeee.. hee)










p/s: entry ni ditujukan khas untuk
mata aku yg xmo tdo nih..
esok nk jalan jauh..
huuuuuuuuu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 comments:

shafinas rinoa said...

kerispatih..my fav..kalo nyanyi time karok mmg nangis kot..
lagu tu intan dedicate kat my ex...huuu~

azahlicious said...

awak2, nape sume lagu sedey..

Pwincess Farina said...

adehhhh la kamu nih...

Post a Comment