~In Love With MOLLEE GRAY~

hah.. korang xtau ke sape kah gerangan mollee gray nih.. emm die ni laa yang jual nasik lemak kt depan opis aku.. sedap wehhh.. murah lak tuh nasi lemak die.. otak munggg.. kalo si mollee gray ni btol la jual nasi lemak dpan opis aku.. tiap2 ari laa aku beli.. xkeysa laa kandungan lemak kt dlm badan aku semakin tggi nisbahnya.. yang penting (kerjasama!) dapat menikmati nasi lemak mollee gray ni.. (ni kang ade yg pikir bukan2 pasal statement nih.. maleh layan korang..haha)



oklaaa oklaaa.. aku bitau laa kat korang2 yang xtau sape die minah mollee gray yg aku gila2 kan skang nih.. die ni salah seorang Top 20 dalam So You Think You Can Dance 6 (SYTYCD) yang tgh hangat kat channel 701 Astro ataupun AXN.. aku mmg xmngikuti pon SYTYCD nih.. tp tgk masa audition die, minah Mollee ni mcm cumils jer.. plus tarian die yang super hebat, so aku truskan laa tgk.. tiap2 mgu tgk alih2 si Mollee ni dapat msuk Top 20 lak.. waaaaa.. memang otomatik aku klik button "become a fan" kat FB Mollee nih.. ngeee~



okla nih serba sedikit tentang Mollee ni yang aku sempat compile kan untuk rujukan kamu semua.. hakhak..

Full Name: Mollee Shon Gray

Artistic Name: Mollee Gray

Nicknames: Molls, Mollster, Moll.

Date of Birth: May 15th, 1991

Hometown: Orem, Utah

Born in: Salt Lake City, Utah

Current residence: Upland, California

Hair: Blonde

Eyes: Green / Blue

Height: 5' 6" (1,65 m)

Profession: Dance/Actress

hah ni plak facts2 yang menarek tentang Mollee Gray yang perlu anda baca.. menarekk kannn.. hehehe..

#1. She graduated May 2009 from Timpanogos Highschool and was Sterling Scholar in Dance.

#2. She started dancing when she was 5

#3. She studied in The Dance Club in Orem, Utah.

#4. She was a featured dancer in HSM1 and a principal dancer in HSM2 and HSM3.

#5. She was a dancer in "The American Mall"

#6. Her main dance style is Jazz, but also dances contemporary, tap, etc.

#7. Her talents also include singing, acting and gymnastics

#8. She's the only dancer in her family

#9. She was inspired to dance by her friend Tori Schmanski

#10. She has performed in musical theater/public functions as a dancer

#11. Her most memorable dance experience was the first HSM rehearsal

#12. During the SYTYCD Auditions she's learned that technique and ability isn't everything and that they look for growth

#13. Her favourite dance moment from TV or a movie is "Addiction" by Mia Michaels from Season 5 of SYTYCD

#14. She'd like to work with these coreographers: Mia Michaels, Tyce Diorio, Sonya Tayeh, Joey Dowling, ALL OF THEM.

#15. She's worked with these coreographers Fatima Robinson, Kenny Ortega, Charles Klapow, Bonnie Story

da tau serba sedikit pasal mollee.. da mula jatuh hati ngan die.. ooppsss.. nanti dulu.. jgn tgk gmb2 jer korang da terpikat.. sila nikmati video ini plak.. ngeee~




sudahhh.. sudahh.. cover mulut kamu yang ternganga tuh.. hishh xsenonoh org pandang tu.. hahhaa.. dah kate dah.. hot n spicy kn.. ni mst ade yg klik button "become a fan" kt FB ni kan.. sila sila.. dan ini adalah gambar mollee yang saya paling suka... sgt sweetttt.. i loiiikeee.. hee

(sumber info dan gambar adalah di http://molleegray.webs.com)






p/s: xde nk ckp ape lg laa..hee

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 comments:

Pwincess Farina said...

canteknye mata!!

azahlicious said...

hot & spicy ok,i loike..huhu..

ChesterChaz said...

kan kan kan...
hehhehe

kolen - frydesk11@yahoo.fr said...

she's so pretty
she's like the vega star

Post a Comment