~GiLer PunYe JeM StRoBeRi~

kol 6 pg aku terbgn tdo..
dgr ujan kt lua umah baeekkk punyee (sila sebut ngan slang dafi.. hehe)
aku pon tarik selimut.. tdo balik..
rase macam xnk gi keje je tau..
haiiihhh..

bgn kol 630 mmg rase malas ok...
tp ape kn daya... kene keje kn.. huuu
so kol 7 aku kua umah..
dalam ati aku rase mst jem gilo babas ni wehhh..
btol rupenye tekaan aku tuh..
ko tau kol bape aku smp opis..

ni arr Jalan Cheras of London.. haha
(image kredit to Legba72 @ Deviantart)


910 pagi..
2jam lebey aku dok dlm kete..
dah bleh sampai kuantan tau x?
kua kete jer aku mengliatt baeekk punyerrr (sila ikut slang zifi lak.. haha)
kraaappp krruupp bunyik tulang belakang aku..
mmg lenguh arr wehh..
seb bek x byk keje sgt arini..
tp pnat gk dok kt opis pon.. huuu..

hope esok x jem stroberi camni laa..
jem oren ke, jem bluberi ke, xpun planta je dh la.. haha

sdap kan jem stroberi nih.. hehe
(image kredit to kaloyster @ deviantart)


tdo arr wehh..


p/s: rupenye ramai gile kot yang stuck dlm jem stroberi ni..
fuuhhh seb bek..
nmpak org HR pn baru smp.. ape kes
hehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

Jazlin Ernida said...

dah lama tak merasai pengalaman jem macam tu hehehehe.

penah sekali dulu aku lambat sebab jem jugak. masa tu sebab ada lori terbalik eksiden kat atas fly over tu. tak ingat plak aku masa tu ko dah ada kat J&J ke belum hehehe.

Post a Comment