yohohoho

helloooo..
enibodi homeee??
ade orang x neh..
adeh kesian btol la blog aku ni haa..
da macam hape dah ntahh..
ntah ade ke orang dok menyinggah nih?
ke ade yang terrrrrr lalu ke kan..
hahaha..

ntah laa.. dulu macam nk start balik..
tapi macam xde hape pon.. hangat2 tahi unta je lebey..
kihkihkih..
xpela.. alang2 gua tgh bosan nih.. jom merapu sepatah dua kate..

hmmmm..
semalam pasukan gua iaitu italy telah kalah mengejut (laaa sangattt.... =P ) kat spain tuh....
4-0 lak tuh...
adeh laa.. ayam sungguh laa haii..
tp xpe gua still setia dgn italy ni haa..
sape lagi yg nk sokong negara kita kalo bukan kita sendiri kan...
*tiba tiba*
hahaha...

so sape yang tgk match final smalam tuh?
ada x yang monteng ke.. amek mc ke?
aku mmg coti.. muahahhaa..
pagi td tgk kat area sect 15 shah alam..
x ingat nama kedai.. haha..
pekak telinga aku dok situ..
memekak jerr.. tau laa gol kan..
tayah laa nk jerit2 kan..
kesian orang yg nk tido kt sekeliling tuh..
hahahahhaha..
tensen guaa.. x bley nk besorak gol...
huwaaaaaaa...

tapi xper.. sebagai team underdog dan team bukan pilihan untuk sampai ke final adalah sesuatu yang menakjubkan..
kami akan bangkit nanti (harap2 laa,, haha)

akhir kata ..
FORZA AZZURI


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment