~Graduate Employablity Management Scheme (GEMS) ~


Its all starting here..
selama aku mnghilang dari muka bumi blog ni..
ni laa tmpat yg aku pegi..
program untuk orang2 menganggur macam aku ni..
dari aku dok tegolek kt umah umpama dugong yg melukut di tepian gantang..
bek laa aku msuk program yg membuahkn RM1000 stiap bulan ni..
muahaha..

Total program ni ialah 8 1/2 bulan..
2 1/2 bulan classroom training..
dimana mereka akan mengajar anda untuk menjadi lebih lembut..
aauuwwwwwww...
SOFT SKILL laa wehh..
so aku nye tmpat training kt Genting View Resort..

GVR01 ialah code kami2 sume..
GVR = Genting View Resort, 01 = 1st batch
this is the most interesting 2 1/2 month that i ever experience..
I bet sume dkat GVR01 ni pn sama..

now dah abis classroom training..
aku di campakkn ke manjung, perak..
diamlaa korang.. haaiihhh
TNB JANAMANJUNG..
kat situ laa aku skang..
dan skang..
dan skang juga..
*sigh*

apa2 pn GEMS program mmg best..
aku cter kn detail2 sket kalo ade mase nnt..
kepada sesape yg ade degree tp still tanam anggur di tepian bibir tu..
leh arr join program ni..
skang dh batch 2.. maybr pasni batch 3 lak kot..
register here..
www.mygemsportal.com.my




p/s: make lots of frens here..
miss those dayss..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 comments:

azahlicious said...

betulll,, besh banget...
rindu GVR01...huuuwaaaa...

Post a Comment